El CN Mataró Quadis guanya el Sant Andreu i somia amb Europa

Els mataronins s'emporten de la piscina barcelonina el gol-avarage en derrotar 6-11 als quadribarrats

El CN Mataró Quadis segueix somiant amb Europa. Els mataronins disputaven dimecres passat, dia 12, un partit trascendent de cara a les seves opcions d'entrar a la Copa Len davant el Sant Andreu. Els quadribarrats ja havien guanyat a la capital del Maresme i havien eliminat de la Copa del Rei l'equip d'Ernest Gil. Ahir, el Quadis va proclamar la seva venjança derrotant 6-11 l'equip local i acostant-se a la cinquena plaça. Martiànez, Terrassa, Sevilla i CN Barcelona són les quatre finals que disputarà l'equip per quedar-se la cinquena plaça, actualment a quatre punts i que també es disputa el CN Sabadell.

El matx va destacar pel gran encert en els llançaments del CN Mataró Quadis. L'equip, un cop va anul·lar completament el joc ofensiu dels locals, va mostrar-se letal en tasques d'atac, aconseguint un primer parcial de 0-3 demolidor. El Sant Andreu va aconseguir escurçar diferències poc després, però mica en mica Jordi Fernàndez va anar convertint-se en el protagonista amb grans aturades. Pei, de vaselina, tornava a obrir escletxa amb el 2-4. L'equip marxava amb l'avantatge de 3-5 al final del primer període, mentre que en el segon quart, l'empat a u deixava al descans un 4-6 al lluminós esperançador. En la represa, els atacs dels mataronins van passar pels boies, amb un gran Blary que va provocar dos penals (transformats per Español) i va fer dos gols. Àlex Codina també va completar un bon encontre desorientant la defensa del Sant Andreu. El tercer període va caure de part dels mataronins amb un parcial de 2-3. Marko Dragcevic va ser l'encarregat d'eixamplar la diferència amb dos potents xuts que sentenciaven el matx tot just en començar l'últim quart i que mataven l'encontre amb el 6-11.

Aquest proper dissabte, dia 15, el Quadis disputarà una nova jornada de lliga, aquest cop davant el CN Martianez, un matx que s'ha de guanyar si es vol continuar aspirant a la Copa Len.

Les noies juguen la Copa de la Reina
El CN Mataró El Tot disputa aquest divendres la Copa de la Reina. Les mataronines no han tingut gaire sort, ja que en els quarts de final es trobaran amb el CE Mediterrani, el tercer classificat i un dels rivals més durs de la competició.