El CN Mataró Quadis goleja i es manté com a líder de la Lliga Estatal

Els mataronins sumen la tercera victòria consecutiva i es refermen a la primera posició de la lliga després de guanyar el Mediterrani (14-9)

Després d'un inici igualat –es va arribar al descans amb només un gol d'avantatge per part del CN Mataró Quadis–, els mataronins van treure tot el seu potencial per desfer-se per la via ràpida d'un Mediterrani que poca cosa va poder fer per evitar-ho.

El primer període va finalitzar amb un ajustat 3-2 i el segon amb empat a 2, però la segona meitat va ser diferent. Els de Dorin Costras van apretar i van evidenciar que, per poc que ho fessin, acabarien imposant-se clarament. Així va ser i, gràcies als Garcia (Kiku, Jordi i Albert), tots tres amb tres dianes, van fer que s'arribés a l'últim quart amb un resultat prou tranquilitzador (9-6). El 5-3 dels últims set minuts va fer la resta i els mataronins van sortir de la piscina com a líders amb nou punts i com a màxims golejadors de la categoria.