-
-

El CN Mataró Quadis goleja a casa

Els mataronins s'imposen 11-5 al Martiànez

El CN Mataró Quadis va aconseguir, amb molt de treball, el segon triomf de la temporada. El conjunt que dirigeix Ernest Gil tenia un partit complicat davant un equip, el CN Martiànez, que havia començat amb molt bon peu la temporada. Però els mataronins no van arrugar-se en cap moment, i treballant mica en mica van aconseguir una avantatge que va ser suficient en el darrer quart, on es va aconseguir la segona victòria de la temporada. Blary, amb tres gols, i Dragcevic, amb dos, van tornar a ser els jugadors clau en el triomf final.

El matx va començar molt igualat. Els mataronins van avançar-se dues vegades en el marcador, però sempre hi havia resposta a l’altra banda. Del 3-2 del primer parcial es va passar a l’empat en el següent i tornar a començar. Els de Gil estaven fent un partit seriós en el que només els encerts puntuals dels visitants seguien mantenint viu l’enfrontament. El matx es va trencar quan, amb l’empat a quatre, els locals van posar terra pel mig amb un parcial de 2-0 just abans del descans.

En la represa, dos gols a l’inici del tercer període deixaven vist per sentència un Martiànez que havia aguantat bé els primers compassos de l’enfrontament. Amb el 8-4, els de Gil van augmentar diferències amb una diana més abans del descans. En el darrer parcial, els locals van acabar amb el seu rival amb dos gols més. De nou es van repartir els gols entre diversos jugadors (un total de vuit van marcar) davant un rival que va patir la seva manca d’encert en les jugades de superioritat (no va arribar al 30% pel 50% dels locals).

En la propera jornada, els mataronins visitaran el dia 29 a les 14.30h la piscina del Waterpolo Sevilla. Una victòria permetria al Quadis acostar-se a les primeres posicions, ja que hi ha davant seu un quàdruple empat a nou punts. El rival andalús, cuer que encara no ha puntuat.