-

S.F.

El CN Mataró Quadis frega la sorpresa però cau en la pròrroga

El CN Terrassa s'imposa 11-10 en el tercer partit dels quarts de final

No va poder ser. El CN Mataró Quadis va tenir en les seves mans donar la gran sorpresa i passar a les semifinals del Play-off pel títol, però el CN Terrassa va imposar la lògica. Això sí, en el tercer partit, en la pròrroga i amb més patiment del que podien imaginar. Després que el dissabte, dia 19, els egarencs esborressin del mapa l’equip d’Ernest Gil amb un contundent 11-5, els locals van topar-se el diumenge amb el mateix conjunt que va vèncer en el primer assalt. El resultat final d’11-10 després de la pròrroga donava el passi al CN Terrassa, que acompanyarà a l’Atlètic Barceloneta, CN Barcelona i CN Alcorcón en la lluita pel títol.

El matx decisiu, disputat diumenge dia 20, servia per culminar la gesta iniciada pels d’Ernest Gil en el primer encontre (amb triomf per 9-7) o per capgirar la remuntada del CN Terrassa el dia anterior (11-5 en el segon matx favorable als egarencs).  El Quadis va començar amb força el primer període. Es van avançar primer els locals, però els mataronins ben aviat capgirarien el marcador i es col·locarien 1-3. L’equip marxaria amb el mínim avantatge al final del primer període. El segon quart mantindria el Quadis al capdavant, que semblava disposat a endur-se la victòria en la piscina visitant. Un parcial d’1-2 deixava a la mitja part l’avantatge de dos gols en el lluminós favorable els d’Ernest Gil. La falta de gol d’Albert Español es va compensar amb  el granet de sorra que cada un dels jugadors van donar, set jugadors diferents van perforar la porteria de Diakonow, i amb un gran Dragcevic, que amb quatre dianes en total completa un final de temporada excel·lent.

En la represa es va passar del cel a l’infern en qüestió de minuts. En començar el tercer quart, el Quadis es col·locava amb un esperançador 3-6 en el marcador. Però els d’Ernest Gil es van ofegar en un petit interval de temps en el que van recordar que jugaven davant el tercer classificat. Un parcial de 5-0 del CN Terrassa va suposar un cop duríssim pels visitants. El resultat va passar a ser un 8-6 que semblava matar l’encontre, ja no només per l’avantatge de dos gols, sinó pel cop que suposava passar d’estar tres gols per sobre a estar-ne dos per sota. Però el Quadis va treure el millor de si mateix, i abans d’acabar el període, empatava el partit. En l’últim quart, els mataronins van demostrar que volien la victòria. Es van avançar els egarencs, però els visitants capgiraven el marcador amb dos gols consecutius que situaven un 9-10 que convidava a somiar. Però el Terrassa va empatar de nou el partit i va enviar l’eliminatòria a la pròrroga. En el primer parcial, els locals van aconseguir el gol que, a les postres, sentenciaria l’eliminatòria.

El CN Mataró El Tot guanya el Rubí

El CN Mataró El Tot va imposar la lògica en l’encontre davant el Rubí. Les noies de Vicenç Tarrés van vèncer 9-7 i s’asseguren la sisena plaça. El partit va començar amb un conjunt visitant que donava la sorpresa amb el primer parcial de 2-4. El matx, en la represa, començaria amb un 3-6 preocupant. Malgrat això, les de Tarrés van fer un contundent 4-0 en el tercer període que capgirava el marcador. El Rubí va empatar de nou el partit, però les mataronines van fer un últim esforç per tornar al camí del triomf després de jornades enfrontant-se amb els primers classificats.