Maria Camino

El CN Mataró Quadis es desplaça a la piscina del CN Ondarreta

Els homes de Dorin Costras es mesuraran amb el quart classificat

Els jugadors del CN Mataró Quadis es desplaçaran el proper dissabte dia 18 a les 17:00h a la piscina del CN Ondarreta, quart classificat. Els jugadors mataronins es presenten al partit després de l'espectacular, però no suficient, remuntada de la darrera jornada amb el CN Barcelona. L'Ondarreta, per la seva part, es presenta al partit després d'haver rebut una espectacular golejada (13 - 3) a mans del CN Atlètic-Barceloneta.

Els homes de Dorin Costras són novens amb cinc punts. Han guanyat un partit dels 5 disputats, n'han empatat dos i han perdut els dos restants. Els mataronins, tenen unes estadístiques massa esperançadores pel que fa als partits lluny de la piscina municipal. Dels 2 partits disputats fora de Mataró, han empatat en una ocasió i han perdut en l'altre. La diferència de gols dels mataronins es nul·la, ja que han anotat i encaixat 52 gols.

El CN Ondarreta és quart a la classificació amb nou punts. Han guanyat 3 partits dels 5 que han disputats i han perdut les dues vegades restants. Com a locals s'han mostrat imbatuts pels dos equips que els han visitat (Martíanez i CE Mediterrani). Han aconseguit anotar 49 gols i per contra n'han encaixat 45.