-
-

El CN Mataró Quadis empata amb el CN Sabadell

Els homes de Dorin Costras no poden vèncer un Sabadell que no va mostrar el joc habitual

El CN Mataró no va poder doblegar un Sabadell diferent a les altres ocasions. Un equip amb molta qualitat, que sempre que visita la Piscina Municipal de Mataró aconsegueix bons resultats. Aquesta vegada, però, ambdós equips van haver de conformar-se amb un empat a 9 que no va satisfer a ninguna de les dues parts.

El partit es va posar ben aviat de cara per als interessos Sabadellencs, ja que, aprofitant una doble exclusió dels mataronins, els de Sabadell va posar-se 0 a 2 al marcador. Després d'aquest inici, els de Mataró van mostrar un joc imprecís en atac i amb un seguit de pèrdues de pilotes que desesperaven els nervis mataronins. Va ser el nou fitxatge de la temporada, Kalman Kadar qui va inaugurar el marcador i va escurçar distàncies en el resultat.

El Sabadell però, va continuar amb el se joc pacient i, escollint la millor posició per a fer el llançament, aconsegueixen apujar el marcador fins al 1 a 3. Els mataronins però, lluny d'abaixar els braços, van aconseguir empatar el partit a 3. En el segon quart es va veure el mateix joc: un Sabadell molt precís i un Mataró desorientat. Aprofitant una altre jugada en superioritat numèrica, els de Sabadell es van col·locar per davant del marcador. Al final del segon quart els mataronins, a remolc del marcador, van tornar a empatar el matx, aquesta vegada a 5.

En el tercer quart es va veure mal joc per part dels dos equips: amb errades de llançaments, en defensa i en passades. Amb tot, els homes de Dorin Costras van aconseguir, per primera vegada en el matx, posar-se per davant en el marcador. El Sabadell, però, lluny de llançar la tovallola, i mitjançant el seu jugador francès Peisson va aconseguir empatar novament el partit.

Al darrer quart, Baloo va aconseguir anotar un golàs fruit de la seva força i poc després va provocar un penal que Jordi Garcia s'encarregava de transformar signant un clar 8 a 6 al marcador. El Sabadell encara no ho havia dit tot, i davant la perplexitat dels mataronins, el marcador va canviar novament de color: 8 a 9. Andrei, però, va calcular una mil·limètrica vaselina que va permetre als mataronins empatar el partit i sumar un punt. D'aquesta manera els homes de Dorin Costras es col·loquen setens a la classificació amb 4 punts, per darrera del Mayve València que en té 6.