El CN Mataró Quadis diu adéu a la Copa LEN a Atenes

Els mataronins van tornar a perdre davant el Panionios (7-5) en un partit igualat que es va decidir en el tercer periode

Els de Dorin Costras van caure eliminats als vuitens de final de la Copa LEN. Els mataronins no van poder remuntar el marcador de l'anada (7-8), disputada a Mataró i, de fet, van perdre també el partit de tornada a Atenes, on es van trobar un Panionios molt sòlid que no es va deixar sorprendre mai.

Malgrat tot, el CNM Quadis va jugar uns dos primers parcials molt bons on, sobretot la tasca defensiva, permetia tenir algunes esperances de remuntada. Els primers set minuts van acabar 2-2, resultat amb el qual també es va arribar al descans. La bona feina feta en aquests dos quarts no va servir de res en el tercer, on els grecs van establir un parcial de 3-1 que deixaven sense opcions l'equip mataroní. Amb el 5 a 3 en el marcador més el gol de l'anada, el Panionios es va limitar a controlar en el darrer quart per classificar-se pels quarts de final de la Copa LEN. Per la seva banda, els de Costras hauran ara de centrar-se en la lliga.