Marc Mayola

El CN Mataró-Quadis debuta amb bon peu a la lliga

Victòria treballada de l'equip de Dorin Costras a la piscina del WP Plaza de Saragossa (8-10)

Ja feia temporades que el CN Mataró naufragava a la piscina del Plaza. El conjunt aragonès, enguany molt remodelat, semblava que tenia presa la mida a l'equip català. Aquest dissabte, però, en un partit molt igualat, els mataronins van emportar-se els tres punts del poliesportiu de l'Ebre.

La defensa local i el seu excel·lent porter Ángel Andreo, internacional amb la selecció espanyola, van ser els pilars del Saragossa durant tot el partit. Per la seva part, Balasz Sziranyi, el boia hongarès del Mataró, mantenia viu el conjunt de Costras. Al descans, empat a tres gols.

En el tercer període, semblava que el Plaza s'escapava en el marcador gràcies a l'aportació ofensiva de Marc Barahona que, amb els seus llançaments exteriors, estava causant estralls a la defensa del CNM-Quadis. Els mataronins, però, van poder mantenir un parcial igualat per arribar al quart definitiu amb tot per decidir-se (7-7).

Llavors, el Mataró va demostrar la seva superioritat física. Els de Costras van mantenir la mateixa intensitat demostrada durant els tres períodes anteriors. El Plaza, sense els seus dos millors jugadors per problemes musculars (Andreo i Barahona), es va enfonsar i va tirar la tovallola quan, a falta de pocs minuts pel final, Sziranyi va marcar el 7-9.

Al final, 8-10 pel Mataró, primera victòria en la jornada inaugural del campionat de lliga i el CNM que lidera la classificació empatat amb cinc equips més. En l'altre partit estel.lar de la jornada, el CN Barcelona va guanyar a la piscina de l'Atlètic Barceloneta (12-14).