El CN Mataró Quadis cau golejat amb el CN Alcoron

Els d'Ernest Gil perden 11-4 després d'un últim parcial fulminant: 6-2

El CN Mataró Quadis va perdre un nou partit en lliga. Aquest cop els d'Ernest Gil van visitar la piscina del CN Alcoron Arena el dissabte passat, dia 27, i van acabar perdent per un contundent 11-4 que, en bona part, es va produir per culpa d'un nefast últim quart en el que els mataronins van baixar els braços i van encaixar un dur 6-2 després que l'equip hagués tingut a les seves mans donar la gran sorpresa de la jornada. L'equip segueix en la zona baixa de la classificació amb només un triomf en quatre jornades, i segueix sense puntuar en les seves sortides fora de Mataró.

L'equip es va presentar amb baixes importants a la piscina de l'Alcoron: A la ja coneguda de Pei es va sumar la del màxim anotador de l'equip, Albert Espanyol, que la nit abans va patir una indisposició que el va teure de la convocatòria. L'equip mataroní va començar amb un parcial desfavorable de 3-1. En el segon quart el 0-0 va mostrar la gran igualtat entre els dos equips. Els mataronins van trobar a faltar més efectivitat en les jugades de superioritat númerica, així com un penall errat en aquest segon període. A més, en atac es cometien imprecisions en passades decisives i molt poc encert en els llançaments des de bones posicions.

La igualtat es va mostrar de nou quan a poc pel final del tercer quart els mataronins perdien només 4-2 davant els madrilenys. La defensa que va plantejar Ernest Gil va funcionar durant gairebé tot el partit: la pressió i les ajudes desorientaven a l'Alcoron, que veien com els seus grans atacants no tenien el dia. Així, Jugadors de vàlua internacional com són Javier Sanchez-Toril, Dani Moro, Chava Gómez, o Marko Mijatovic no trobaven la manera de superar l’entramat defensiu del Quadis. El problema en atac va condemnar als visitants, que van desfer-se en l'últim quart on el resultat de 6-2 demostra que l'equip va baixar els braços quan la diferència en el marcador ja va ser massa gran. Per part de l'equip d'Ernest Gil Víctor Flores amb dos gols i Kiku Garcia i Dragcevic amb un cadascú van ser els autors dels gols mataronins, que van perdre per un enganyós 11-4.