El CN Mataró Quadis cau eliminat a la Copa Catalunya

Els mataronins reben un parcial de 9-2 que deixa el partit sentenciat a la mitja part davant el Barcelona

El CN Mataró Quadis va caure eliminat als quarts de final de la Copa Catalunya, celebrada des del passat divendres fins ahir diumenge a Molins de Rei. L'equip va topar-se en el primer partit davant el CN Barcelona, que va superar als d'Ernest Gil per un clar 14-8 marcat sobretot per dos parcials en els dos primers quarts que van deixar un 9-2 duríssim a la mitja part.

El partit no va començar gaire bé pels mataronins. Un primer parcial de 5-1 posava molt coll amunt el partit. Els barcelonins sortien ràpids al contracop, on es van mostrar molt eficaços, i amb el ritme elevat en la circulació de pilota que van imposar deixaven totalment descol·locats als d'Ernest Gil. La força del Barcelona va marcar la diferència entre ambdós equips, que amb un 4-1 en el segon quart quedava al marcador un 9-2 que parlava per si sol. El tercer parcial, 3-2, va ser més ajustat, però no va servir de res. Ja amb el partit a la butxaca, el Barcelona va baixar la intensitat i el Quadis va endur-se l'últim quart`per 2-4. O'Halloran i Dragcevic, amb dos gols cadascún, van ser els jugadors més encertats en atac, on també van marcar Albert Español, Fran Sànchez, Codina i Blary.

El dissabte, el Quadis es va enfrontar al feble CN Molins de Rei, on l'equip va mostrar una cara ben diferent a la de divendres. L'amistós, fruit entre els perdedors de quarts de final, va servir per veure un Mataró portant la iniciativa del partit. Els mataronins, en dos quarts esplèndids, van deixar un 2-10 en el marcador a la mitja part, mentre que el resultat va créixer fins el 2-16 definitiu al final del partit. O'Halloran i Dragcevic, que s'estàn adaptant a la perfecció a l'equip, van tornar a ser els màxims anotadors amb quatre gols. Els va seguir Español amb tres, Kiku Garcia amb dos i Fran Sànchez i Víctor Flores amb un gol cadascú.