El CN Mataró-Quadis cau amb el Sabadell

Partit igualadíssim entre el cinquè classificat i els homes de Dorin Costras que es va decidir en l'últim parcial

El marcador semblava no voler decantar-se per ningun dels dos equips. Els tres primers parcials mostraves un rigorosissim empat, primer a 3, després a 2 i el tercer també a 2. Fins a l'últim quart la diferència entre els dos equips no es va fer evident. I, com era d'esperar, va ser el Sabadell qui es va imposar. Finalment, 10 a 7 favorable als del Vallès.

Els jugadors del CN Mataró van saber neutralitzar les jugades ofensives dels de Sabadell i anul·lar els puntals de l'equip local (Ballart, Peisson i Letay). Els mataronins, que no van perdre el fil del partit buscaven les millors ocasions ofensives davant un Sabadell que no va estar massa bé en defensa.

L'atac sabadellenc, comandat pel seu home boia, Cercols que provocava exclusions amb la seva gran habilitat, possibilitava als locals continuar endavant en el marcador. Però els mataronins, en clara línia ascendent mostrava la intenció de capgirar el marcador perseguint sempre als locals. Però en darrer quart va ser decisiu. Els homes de Dorin Costras van perdre tota la concentració que fins aleshores els havia permès tenir opcions de guanyar.Les errades ofensives, algunes molt evidents, dels mataronins van donar ales a un Sadadell que va aprofitar tots els errors mataronins per sentenciar el partit.