-
-

El CN Mataró Quadis cau amb el CE Mediterrani

Els homes de Dorin Costras perdent davant un equip que només havia guanyat un partit

Mala temporada la que estan fent els jugadores del CN Mataró Quadis. Després de guanyar la darrera setmana 3 a 13 davant l'Hospitalet els mataronins tenien una nova oportunitat de sumar davant un equip situat a la part baixa de la taula: el CE Mediterrani. Aquests, es presentaven al partit amb només 4 punts. Un equip que només havia aconseguit una victòria en els 9 partits disputats, ja en compta dues, gràcies a l'ajustat 16 a 17 davant els mataronins.

El partit va començar molt igualat. Així ho evidencia el resultat del primer parcial (5-5) en el que els mataronins van veure, que tot i haver estrenat el marcador, els jugadors del CE Mediterrani van posar-se per davant, obligant-los a anar a remolc del resultat que ells establien. Al segon quart les diferències es van fer més evidents. Els visitants van veure com els de Mataró abaixaven el ritme i van aprofitar-ho per regalar un parcial d'1 a 5 que col·locava el marcador 6 a 10, resultat amb el que es va arribar al descans.

En la represa, el joc va tornar a estar igualada però de cara a porteria seguia dominant el CE Mediterrani que van aconseguir una distància de 5 gols al marcador al final de tercer parcial (10-15). Finalment, la reacció mataronina va arribar. Tard. En l'últim parcial, els homes de Dorin Costras van fer una arrencada espectacular que no els va servir per esgarrapar cap punt, ja que la distància assolida pel CE Mediterrani era massa gran. En els últims minuts l'empat va estar a punt d'arribar però no va haver-hi temps. Finalment, 16 a 17 que deixa als mataronins molt tocats moralment de cara al següent partit que els portarà a la piscina del líder