El CN Mataró Quadis cau a Tenerife i es complica la salvació

Els mataronins segueixen empatats a punts amb el Sant Andreu, que ocupa zona de descens

El Mataró-Quadis no està gens fi. El seu joc va a batzegades i és capaç d'oferir grans moments de waterpolo o cometre errors que a la Divisió d'Honor no es perdonen. El parcial de 3-0 a la primera part va ser un cop massa dur d'entomar en la seva visita a la piscina del CN Martiànez. Darrerament la defensa es mostra massa tova, massa fluixa i permet llançaments francs des de posicions letals als equips contraris que acaben en gol. Després, els mataronins reaccionen i aprofitant-se de la força de Baloo, que va provocar dos penals, varen tornar a entrar en el partit; 3-2 a mig segon quart. El públic de Tenerife, cridaner com pocs, va tornar a esperonar als seus, van fer fulminants contraatacs, van provocar jugades de superioritat que implacablement es van resoldre amb gols que tornaven a obrir una escletxa en el marcador, aquest cop pràcticament insalvable.

El tercer quart 4-1, i el marcador que s'estirava fins a un 8-2, davant la impotència dels de Dorin Costras, que es veien superats en les accions tan ofensives com defensives. Amb tot, el Quadis va tornar a treure el seu geni i va contestar amb un parcial de 0-3 al darrer quart que posava un esperançador 8-5 davant la incredulitat del públic local, però no hi havia pràcticament temps, i encara aprofitant dues badades més, els canaris van aconseguir dols gols que tancaven el marcador 10-5.