CNM

El CN Mataró Quadis, a punt d'esgarrapar un punt amb el Barceloneta (10-7)

Els de Dorin Costras van jugar un partit de menys a més, però els va faltar gas en l'últim període per sorprendre els locals

CNM Quadis i Barceloneta van jugar ahir un partit força estrany a la piscina Sant Sebastià. Primer perquè es jugava dimecres pel fet que els barcelonins van jugar, durant el cap de setmana, l'Eurolliga, i segon, perquè les alternatives van fer que es veiés un partit amb un marcador molt llarg: 4-0 favorable als locals a meitats del segon quart, seguidament lenta però progressiva remontada del Quadis fins a fer l'empat a quatre al marcador, per després entrar en una fase fins a meitats del darrer quart en què, a cada gol que avançava el Barceloneta, el seguia un de mataroní que igualava l'encontre fins al 6-6 amb què es va arribar al quart parcial.

En aquest darrer tram, i fins la botzina final, els nostres jugadors no van poder mantenir el bon nivell mostrat fins aquell moment, van tenir l'empat en jugada de superioritat, van encaixar el 8-6 després d'una dubtosa falta en atac, van rebre el 9-7 a falta de 56 segons pel final en inferioritat numèrica -el jugador exclòs ja entrava de nou al camp-, per acabar amb el desè gol testimonial del rival a falta de tres segons quan l'equip ja no defensava l'atac barceloní. Va ser una gran una ocasió perduda d'esgarrapar un punt en una de les piscines més complicades de la lliga.

De tota manera, els mataronins continuen en quart lloc a la classificació i, si tot va com s'espera fins a final de la lliga regular, no han de tenir problemes per mantenir-la.