-
-

El CN Mataró es manté a Primera Divisió de clubs en Triatló

L'equip femení del centre compleix, però el masculí baixa de categoria

Una de freda i una de calenta pel CN Mataró de triatló, que participava a Àguilas (Múrcia) la darrera prova puntuable per a la Lliga Estatal de clubs 2015 i havia de decidir si els seus equips es mantenien a Primera Divisió. El femení va comptar amb la incorporació de la triatleta irlandesa Laura Tighe, que va aconseguir una gran 3a posició absoluta, fet que va fer sumar molts punts als que també van aconseguir la Clàudia Luna 13a classificada, la Judit Zaragoza, la Natàlia Rodríguez, la Joana Martínez, la Núria Bruguera i la Raquel Marín.

Amb la gran actuació de totes elles, l'equip es va classificar en la 10a posició del campionat i va poder sumar el punts necessaris per pujar fins a la 8a posició de la Lliga Nacional fet que va fer possible que l'equip s'assegurés la seva participació a la 1a Divisió per a la temporada que ve.

En l'equip masculí la cosa no va anar tan bé. Amb diverses baixes que van minvar sensiblement el potencial del grup, deu dels nostres triatletes prenien la sortida disposats a aconseguir l'objectiu de la permanència. Ho van intentar fins al límit de les seves forces i malgrat provar-ho fins a no poder més, la 14a posició final els condemnava a la 2a Divisió. L'equip ja s'ha conjurat per tornar a primera el proper curs.