El CN Mataró El Tot venç un rival directe

Les mataronines s'imposen a la pista del Sant Feliu i posen setge al Sant Andreu

El CN Mataró El Tot va aconseguir el divendres passat, dia 4, una victòria de prestigi a la piscina del CN Sant Feliu Waterly. Les noies de Vicenç Tarrés segueixen donant alegries amb una plantilla que cada cop va a més. El 9-10, amb un gran últim quart, permet a les mataronines col·locar-se cinc punts per sobre del setè classificat i posar setge al Sant Andreu, a quatre punts de les d'El Tot. Les noies segueixen així amb un ritme de punts que les acosta cada vegada més a les posicions nobles de la Divisió d'Honor.

El matx va començar amb les locals portant la iniciativa en el marcador. Les del Waterfly ja van guanyar a Mataró en el partit d'anada gràcies als últims compassos de l'encontre, una situació que es repetiria divendres passat però cap a la direcció oposada. Sempre per davant en el marcador, el Sant Feliu no aconseguia escapar-se per més d'un gol de les noies de Tarrés. En el primer quart, les d'El Tot van marxar amb empat a dos en el marcador després de anar a remolc davant les locals. La tònica va ser la mateixa en el segon període, evidenciant l'igualtat entre ambdós conjunts i que es veu reflexada a la classificació. El gol del Sant Feliu el va contrarestar l'equip mataroní abans del descans.

En la represa, el partit es va trencar en un tercer quart totalment boig. Fins a nou gols es van veure en total repartits com al llarg de la primera part: Sant Feliu sempre per davant en el marcador però sense poder posar terra pel mig davant un Mataró voluntariós. L'estira i arronsa va arribar a un parcial de 0-2 en el que, per primer cop, les de Tarrés es col·locarien davant el lluminós. el 6-7 duraria poc, ja que abans d'acabar el període el Sant Feliu capgiraria de nou el resultat amb dos gols. En l'últim quart, un parcial d'1-3 donaria el triomf a les mataronines. Gal·la Torner aconseguia el gol de la victòria a 40 segons per l'acabament i certificaria el segon triomf consecutiu de la temporada. Roser Sancho, amb quatre gols, segueix en un gran estat de forma. Helena Lloret va acompanyar amb dos, igual que Ciara Gibson i Gal·la Torner. L'equip rebrà en el retorn a la competició -que s'atura pel pre-olímpic que es disputa a Itàlia- tres partits importants per certificar que el CN Mataró El tot creix temporada rere temporada: CN Montjuic, Moscardón i el Cablescom.

El Quadis torna a la feina
El CN Mataró Quadis torna aquest proper dissabte dia 12 a disputar competició de lliga. El rival serà el Real Canoe, un equip de la part baixa davant el qual els mataronins haurien de sumar el primer triomf del 2008. El calendari que els segueix no serà fàcil, amb Atlètic Barceloneta i Alcorón com a següents rivals, abans d'enfrontar-se davant un rival directe, el CE Mediterrani, en la 16a jornada. Quatre partits importants i complicats per començar amb bon peu l'any 2008 i deixar enrere, de manera definitiva, un 2007 nefast pel conjunt mataroní, que lluny de les aspiracions europees de les últimes temporades, va passar la meitat de l'any anterior lluitant per evitar el descens. L'arribada d'Ernest Gil i la renovació de la plantilla han aconseguit que mica en mica l'equip torni a mostrar bon waterpolo i ocupi una posició, actualment la setena, més semblant a la que se li pressuposa per història.