-

capgros.com

El CN Mataró El Tot suma el primer triomf com a local

Les mataronines s'imposen a l'AR Concepción per 9-7

El primer triomf a casa s'ha fet esperar. El CN Mataró El Tot va sumar dijous passat, dia 8 de desembre, els primers punts a la piscina del centre. Després de quatre victòries a domicili, les noies entrenades per Vicenç Tarrés van aconseguir imposar-se 9-7 a l'AR Concepcion en un matx igualat que va decidir-se gràcies a la defensa mataronina i a un parcial de 5-2 en el segon període. L'equip escala fins a la sisena posició amb 15 punts, però té a set de diferència Sant Andreu i Moscardó, cinquè i quart respectivament.

El partit va començar amb la màxima igualtat entre ambdós equips. Les mataronines van anar sempre per davant en el marcador, tot i que a cada gol local el Concepción responia amb l'empat. Després del primer parcial de 2-2, les noies de Tarrés van escapar-se en el marcador. Primer van avançar-se les visitants, però després de capgirar el marcador, l'equip d'El Tot va aconseguir un parcial de 3-1 que deixava el 7-4 abans d'arribar al descans. En la represa, La tònica del partit va ser la mateixa, amb un CN Mataró per davant en el lluminós i la resposta, a remolc, de les visitants. El Concepción va arribar a col·locar-se a tant sols un gol per sota de les mataronines, que amb el 9-7 van tancar el marcador. En l'últim període no va haver-hi gols, i la primera victòria de la temporada a casa es consumava. Ciara Gibson, amb tres gols, va ser la màxima anotadora de les mataronines.