El CN Mataró el Tot rep una golejada de l'Ondarreta

Les noies de Vicenç Tarrés encaixen 17 gols del segon classificat

El partit es presentava difícil. Es desplaçaven fins a la piscina municipal les segones classificades, el CN Ondarreta Alarcon, que amb un total de 24 punts, només ha perdut un partit dels 9 que ja han jugat. Les noies de Vicenç Tarrés no van poder evitar la golejada 5 a 17 que les col·loca novenes a la classificació amb 6 punts, un menys que el Saragossa que és vuitè i un més que el Rubí que és desè.

El partit es va posar ben aviat de cara per a les visitants. Amb un primer parcial d'1 a 4 ja s'ensumava la golejada. Però les mataronines lluny d'abaixar els braços davant un potent rival, van seguir lluitant per provar de treure quelcom profitós a l'enfrontament. En ritme del joc de les mataronines va millorar notablement en el segon quart on el resultat final va ser d'1 a 1. Però el mal ja s'havia fet en el primer quart i el resultat al descans era de 2 a 5.

En la represa, novament la força de les jugadores de l'Ondarreta va imposar-se a les mataronines i les primeres van aconseguir un descarat quart d'1 a 7. Amb el partit quasi sentenciat (3 a 12) es va arribar a l'últim quart. L'esgotament físic de les noies de Vicenç Tarrés es va fer visible i el 2 a 5 assolit va acabar d'ensorrar les intencions mataronines. El resultat al final del partit va ser d'un contundent 5 a 17.