capgros.com

El CN Mataró El Tot rep una golejada d'escàndol

Les mataronines perden 23-4 amb el segon classificat

El CN Mataró El Tot va caure golejat dissabte passat, dia 15, a la piscina Can Llong de Sabadell. Les mataronines no van tenir cap opció dvant un dels equips més forts de la lliga, que es troba en segona posició amb només una derrota. El partit va estar en tot moment en mans de l'equip local, que va jugar a plaer davant el jove conjunt dirigit per Vicenç Tarrés. El primer parcial de 7-0 parlava per si sol. A més, El Tot no va aconseguir marcar el seu primer gol fins que al lluminós hi havia un contundent 9-0. Després del gol, Ciara Gibson va ser la jugadora amb més encert de les mataronines aconseguint tres dels quatre gols, seguiria l'acarnissament de les de Sabadell amb el CN Mataró.

El següent parcial va ser de 10-0 entre el segon període, es va marxar al descans amb un 13-1 al marcador, i el tercer quart. Amb el 19-1, El Tot faria el seu segon gol. Només en els últims minuts del partit, amb tot decidit, les mataronines van poder disputar una falsa igualtat, al menys en el lluminós, on van aconseguir un parcial final  de 3-2. La derrota per 23-4, però, deixa a l'equip en una bona setena posició amb 15 punts, a dos del Sant Feliu, sisè, i tres per sobre del vuitè, el Cablescom, que va perdre amb el Sant Andreu. La lluita per escalar més enllà de la sisena posició sembla una utopia, ja que la diferència és de deu punts amb l'equip mataroní.