-
-

El CN Mataró El Tot no pot amb el líder

Les mataronines perden 7-13 després d'un mal segon i tercer parcial

El CN Mataró El Tot va sumar una derrota contundent davant el CN Alcoron, líder de la categoria. Les noies entrenades per Vicenç Tarrés van perdre 7-13 en el partit disputat el dissabte passat, dia 18, a la piscina Municipal degut a l'incendi que va patir divendres el Centre Natació Mataró. Les mataronines van aguantar en el primer període, però un nefast segon quart, acompanyat del mal inici en el tercer van deixar vist per sentència el matx.

El partit va començar amb bon ritme i bones actuacions per part dels dos equips. Fruit d'això les mataronines van acabar els deu primer minuts dins l'encontre amb un resultat de 3-4. Els següents minuts, però, van marcar la resta del matx.  Un parcial de 0-3 favorable a les visitants obria escletxa en el marcador amb un 3-7 al descans. En la represa les de Tarrés no van poder reaccionar. Quatre gols en superioritat númerica i un total de vuit en igualtat van ser un bagatge de les visitants massa important. L'equip va caure 1-3 en el tercer quart i només amb el 4-10 el matx es va igualar, malgrat que no va servir de res. Helena Lloret, amb tres gols, va ser la màxima anotadora per part de les d'El Tot, seguida de Carolina Plaza amb dos.

Amb aquest resultat l'equip mataroní és vuitè en la classificació amb nou punts, un menys que el CN Montjuïc, que es troba tot just per sobre. La propera jornada L'equip rebrà el CE Mediterrani a les 19.00h. Els visitants, tercers, són un altre rival complicat per les de Vicenç Tarrés.