-
-

El CN Mataró El Tot cau golejat amb el CE Mediterrani

Les mataronines perden per un contundent 2-16

El CN Mataró El Tot no va tenir cap opció davant el tercer classificat, el CE Mediterrani. En el partit disputat dissabte passat, dia 24, les noies entrenades per Vicenç Tarrés van ser clarament superades davant el tercer classificat. El resultat final de 2-16 va deixar palès en el lluminós la diferència entre ambdós conjunts en el partit celebrat a la piscina del centre.

El primer parcial d’1-2 no semblava presagiar un partit tant desequilibrat com va acabar sent. Ciara Gibson tallava l’avantatge de 0-2 que havia aconseguit el Mediterrani en el primer període. Tot i això, l’acarnissament de les visitants va arribar en el segon i tercer quart. 0-5 i 0-4 que sentenciaven el partit amb una golejada d’escàndol, que s’ampliava a l’inici del quart temps i completava un parcial de 0-10 desfavorable. El gol de Roser Sancho no va servir ni per maquillar un resultat que amb el 1-5 final deixava el resultat de 2-16 en el marcador.

L'equip visitarà aquest proper dissabte dia 1 de desembre la piscina del Rubí, un rival propici per intentar recuperar el camí del triomf.