El CN Mataró El Tot cau eliminat de la Copa de la Reina

L'equip no pot guanyar un Moscardó superior

La classificació per a la competició de la Copa de la Reina no va ser fàcil, i és que les jugadores de Vicenç Tarrés no estan tenint massa bons resultats. Tot i això, van aconseguir un bitllet per a la competició que enguany es celebrava a Madrid. Les mataronines, van quedar aparellades amb el CN Moscardó, quart a la classificació de la Divisió d'Honor. Finalment, el resultat de 4a 11 deixa fora de la competició a les de Vicenç Tarrés.

El partit va començar amb clar domini de les madrilenyes, que van aconseguir establir una diferència de 2 gols amb poc temps. Amb un primer parcial de 2 a 6, les de Madrid van tenir el partit pràcticament sentenciat. Però les de Mataró, lluny d'abaixar els braços tot i les múltiples baixes, van seguir pressionant. El segon quart mostra, que fruit d'un reajustament de les línies per part de Vicenç Tarrés, les mataronines van aconseguir evitar una nova golejada: finalment 0 a 1, que deixava el marcador 2 a 7 a la mitja part.

A la represa, novament les de Madrid van aconseguir més avantatge anotant un parcial de 0 a 2. En el darrer i últim parcial, el cansament de les madrilenyes va permetre a les de Mataró anotar dos gols. Però ja no hi havia temps per a remuntada, i el bitllet per a la classificació va caure en mans madrilenyes.