Maria Camino

El CN Mataró El Tot cau a la piscina del Saragossa

Les mataronines no aconsegueixen guanyar un rival directe que estava per sota a la classificació

Les noies de Vicenç Tarrés no va poder amb el Saragossa. Un rival directe que els hagués permès escalar posicions a la taula, i que a l'hora de jugar el partit, estaven per sota a la taula. Un primer parcial de 4 a 0 va fer molt complicat a les jugadores del CN Mataró El Tot remuntar el partit. Finalment, el resultat d'11 a 9 fa caure a les mataronines a la novena posició a la taula.

El partit es va posar ben aviat de cara per als interessos de les locals que van aconseguir un primer parcial de 4 a 0. Les de Mataró, lluny d'abaixar els braços davant l'efectivitat cara porteria de les de Saragossa, van intentar-ho i el segon parcial va acabar amb un empat a 4, que deixava el marcador final 8 a 4, amb el que es va arribar al descans.

En la represa el cansament es va fer evident i les de Mataró ho van aprofitar per retallar distàncies fent el 8 a 5. Poc després, el 9 a 5 per a les locals, va tornar a revifar a les de Vicenç Tarrés que van tornar a intentar apropar-se a les locals amb el 9 a 6, que de poc va servir per les de Saragossa van tornar a anotar fent el 10 a 6 amb el que es va acabar el tercer parcial. El quart parcial (1-3) va ser de clar domini mataroní, però la reacció va arribar massa tard. Finalment, 11 a 9 per a les de Saragossa que deixa a les mataronines en una delicada situació a la classificació.