El CN Mataró El Tot cau a la piscina de l'AR Concepción

Les mataronines van anar a remolc durant tot el partit, que va acabar amb polèmica arbitral

El CN Mataró El Tot va perdre a Madrid davant l'AR Concepción. Una derrota que l'equip no s'esperava, ja que les noies de Vicenç Tarrés tenien la necessitat de sumar un triomf. El parcial de 4-0 del primer temps va ser un cop molt dur per a les noies del CN Mataró, que en el segon parcial van sumar un 1-2 favorable que les permetia acostar-se, mínimament al marcador. L'equip de Tarrés mica en mica va entrar en el partit fins a escurçar la distància a només dos gols de diferència. Tot i això, Les madrilenyes van tornar a escapar-se al marcador amb un parcial de 7-4, fet que semblava sentenciar el partit, però les noies del CN Mataró van reaccionar a temps i van aconseguir empatar a set gols el matx.

L'últim quart, però, va continuar amb l'emoció del tercer, i les noies locals van aconseguir augmentar la diferència fins el 9-7. Després d'empatar de nou el partit, la boia Gal·la va ser enfonsada en una jugada d'atac davant la passivitat dels àrbitres, que van es van desentendre de la jugada. En el contraatac següent, el Concepción va fer el 10-9 definitiu que deixa a les mataronines tocades en la classificació.