-
-

El CN Mataró, campió de Catalunya per equips en duatló

L'equip masculí va ser sots-campió

El CN Mataró femení va aconseguir el passat cap de setmana el campionat de Catalunya per equips de Duatló. En la competició, celebrada al Prat, hi van participar un total de deu conjunts de tot el país. El recorregut era de 5 quilòmetres de cursa a peu, 10 quilòmetres de ciclisme i final amb una segona cursa a peu de 2’5 quilòmetres. La pluja va aparèixer a meitat de la cursa i va complicar el traçat. Entre els favorits, CN Mataró i Reus Plom van agafar la directa per fer-se amb el títol. Neus Caylà, Sara Loehr, Anastasia Lowisky i Mayalen Noriega van aconseguir el triomf final amb un marge de 50 segons respecte el conjunt reusenc.

En la categoria masculina, encara va ser més complicat. Fins a 30 equips d’alt nivell van participar en la prova. El CN Mataró va lluitar pel títol fins el darrer moment, i va acabar sots-campió de Catalunya a deu segons del primer classificat, els amfitrions del CN Prat. Tercer va quedar la revelació del campionat, el CA Molins de Rei.

Tanmateix, una setmana abans l’equip femení s’havia proclamat campió de la XI edició de la Duatló Ciutat de Mataró, en la que van participar 320 atletes de tot Catalunya. Els traitlestes del centre van estar a un bon nivell, i els nois van aconseguir el tercer lloc en la general per equips. Xavier Casals, vuitè, i Quim Soler, 16è, van ser els millors en categoria masculina, mentre que en femenina el segon lloc de Neus Caylà, el quart de Mayalen Noriega i el vuitè d’Eva Tomas van servir per guanyar en equips. En categoria individual, en nois va guanyar Pau Zamora, del CT Ametlla, mentre que en noies la vencedora, cinc segons menys que Caylà, va ser Mercè Tusell.