El CN Mataró segueix endavant en competició europea. Foto: R.Gallofré

El CN Mataró avança a l'Eurolliga

Les mataronines superen la fase de grups a Utrecht

El Centre Natació Mataró ha superat la primera fase de l’Eurolliga. El conjunt que entrena Marina Zablith ha acabat sumant dues victòries en la lligueta que aquests dies ha disputat a la ciutat neerlandesa d’Utrecht. Les mataronines han completat una fase de grups in crescendo després de perdre el primer partit davant el representant rus.

El Dinamo Uralochka va ser clarament superior a l’equip mataroní i va sumar la primera victòria de la lligueta amb un contundent 7 a 14. El Centre ja perdia al descans per 3 a 9 i, durant la segona part, no va tenir opcions d’entrar al partit. Les mataronines, però, van refer-se d’aquesta dura derrota per superar, en el segon duel del gup, el Ferencváros hongarès (10-14).

El rival del Mataró es presentava al descans amb avantatge (7-6), però l’excel·lent defensa del conjunt que entrena Marina Zablith va ofegar, durant el tercer període, l’atac de l’equip hongarès. El Ferencváros es va quedar sense marcar i el CN Mataró ho va aprofitar per agafar les regnes del partit. En l’últim quart el Mataró va sentenciar gràcies a la capacitat ofensiva exhibida per l’equip i exemplificada en la figura de jugadores com Helena Lloret (4 gols), Anni Espar (3) o Irene González (3).

Ja en l’últim partit d’aquesta primera fase, el Mataró va ser capaç de superar el conjunt local. L’Utrecht, que venia de guanyar contra el Dinamo Uralochka, va cedir davant el conjunt maresmenc (7-8). D’aquesta manera, el Centre Natació Mataró acabava la lligueta amb els mateixos sis punts que Utrecht i Dinamo. Les de Marina Zablith, de totes maneres, s’han hagut de conformar amb la tercera posició per qüestions del goal average. En qualsevol cas, el Mataró passa ronda i continuarà navegant per Europa.