El CN Barcelona fulmina les opcions de Copa Len en quatre minuts

Un parcial de 0-4 en els primers compassos de partit acaben amb el CN Mataró Quadis

El CN Barcelona va anar per feina a l’hora de certificar la seva segona plaça. Els barcelonins van sortir a per totes davant el CN Mataró Quadis, que necessitava la victòria per entrar en la Copa Len. Després d’un primer quart que va acabar amb un contundent 2-5, els d’Ernest Gil van igualar l’encontre en els altres períodes, però no va haver-hi la capacitat de reacció suficient per tombar un dels millors equips de la categoria. El Quadis acaba així la temporada en una meritòria sisena posició, a només dos punts del Sant Andreu, que va acabar empatant amb el CN Alcorcón.

El partit va començar molt malament pels interessos dels d’Ernest Gil. Quatre gols en quatre minuts situaven un 0-4 al marcador que deixava coll amunt la resta d’encontre. Tot i això, els mataronins van reduir distàncies fins a quedar 2-5 en acabar el primer quart. En el següent, el Quadis no aconseguia acostar-se el suficient en el lluminós a un rival que es mostrava letal en els contracops i que tenia un encert en els llançaments escandalós.  Empatant a tres, es va arribar a la mitja part amb el 5-8. O’Halloran, que va acabar amb cinc gols, va ser el jugador clau en l’atac mataroní, tot i que les seves dianes no van servir per posar l’ai al cor al rival.

En la represa, de nou el Barcelona prenia avantatge, obrint escletxa en un lluminós que els mataronins només podien aspirar a intentar maquillar. La falta d’olfacte del golejador Albert Español, sense cap gol en tot l’encontre, va notar-se en un CN Mataró Quadis que també va acabar desquiciat per un seguit de decisions arbitrals polèmiques. L’equip va perdre el tercer parcial 2-3. En l’últim quart, cada gol dels mataronins acabava amb la resposta del CN Barcelona amb una nova diana. Al final, 9-13 i una sisena plaça que significa que el proper dia 16 d’abril, el Quadis iniciarà el play-off pel títol amb el potent CN Terrassa.

El CN Alcorcón s'acarnissa amb el CN Mataró El Tot

El CN Mataró El Tot no va tenir cap opció de victòria davant el totpoderós CN Alcorcón. Les madrilenyes van esborrar del mapa les mataronines amb una golejada escandalosa per 19-0. Les locals buscaven assegurar-se el millor gol-avarage possible de cara a aconseguir el títol, i la víctima va ser l'equip dirigit per Vicenç Tarrés, que amb uns parcials de 3-0, 5-0, 5-0 i 6-0, va demostrar la seva superioritat.