Salva Fernàndez

El club gimnàstic Mataró s’imposa al campionat d’Espanya Femení de Clubs

La gimnasta del CGM Thais Escolar, es proclama campiona Estatal de Gimnàstica Artística en vèncer en les categories de salt, barra i terra

L'equip del Club Gimnàstic Mataró va guanyar el campionat d'Espanya femení de Gimnàstica Artística celebrat a Almeria el diumenge passat, dia 12. El C.G. Mataró va acabar amb una puntuació de 98.475, per sobre del AGA Vilassar de Mar (96.700) i el Xelska (94,475), segon i tercer classificat respectivament.l'equip local ha estat integrat per Lidia Gómez, Cristiana Minorescu, Lorena Lino y Thais Escolar. El secretari del club i pare de Lídia Gómez, Joan Gómez, es va mostrar sorprès a mitges, ja que segons ell esperaven quedar entre “els tres primers”. “No amago una certa sorpresa pel fet de ser campions”, va dir el secretari, qui va apuntar la “concentració i ganes de guanyar” de les nenes com la clau de l'èxit per unes gimnastes amb “molt de futur”.

doble triomf

Thais Escolar va ser la gran protagonista del campionat en guanyar, a nivell individual, en les categories de salt, barra i terra amb un total de 34.725 punts a la classificació general, en superar per centèsimes a Melodi Pulgarín (34.575) i a la catalana Mònica Mesalles (34.475) del AGA Vilassar. Segons ha pogut saber Capgròs,a falta de la confirmació oficial, la jugadora ha estat seleccionada per els XV jocs del mediterrani que es disputaran d'aquí dues setmanes.