Maria Rosa Martínez

El Club Básquet Argentona (CBA) comença amb bon peu

Els argentonins van guanyar a un desconegut Vilablareix per trenta-set punts de diferència: 95 – 58

El sènior masculí ‘A' del Club Bàsquet Argentona s'ha col·locat al capdavant de la classificació, el primer cap de setmana de lliga, aconseguint una victòria indiscutible davant del Vilablareix (95 – 58). El primer quart del matx va ser bastant igualat s'hi van poder veure les úniques mostres de nervis dels argentonins. En el segon quart, però, els del CBA van posar-se clarament al capdavant del marcador aconseguint un parcial de 16 – 3 en tant sols quatre minuts. Al tercer quart un nou parcial de 10 – 0 va acabar de sentenciar el marcador.

El partit també va suposar l'estrena del tècnic de l'equip, Oriol Valls. d'aquest dissabte era el primer partit oficial d'Oriol Valls com entrenador del sénior ‘A'. El tècnic s'ha mostrat molt satisfet pel joc aconseguit i ha explicat que treballarà per motivar l'equip i evitar que els seus homes es confiïn. En aquest sentit per Oriol Valls és molt important guanyar el primer partit fora de casa per tal de començar a encarrilar la temporada. Aquest partit serà diumenge contra el Teià (12.00 h).