El Cirera segueix segon i treu al Sant Pol de la lluita per l'ascens

El Plà d'en boet no va poder jugar el seu partit perquè l'àrbitre no es va presentar

El Cirera segueix afiançant el segon lloc de la categoria al guanyar al Sant Pol per un solitari gol a zero. Amb aquesta victòria, els cirerencs deixen fora de combat al Sant Pol, que depsrés de perdre aquesta setmana i la passada amb al Juventus queden ja molt lluny de la segona plaça que dóna accés a l'ascens a primera territorial. El Cirera va portar en tot moment el pes del partit, fins que va marcar el gol. Amb l'avantatge al marcador, els cirerencs van veure com el Sant Pol apretava en busca de l'empat, però el resultat no es va moure.

La Juventus va perdre per 1 a 2 davant el Pineda, i no va poder ajudar al Cirera amb una victòria que hauria deixat al Pineda a set punts dels segons classificats. Els verds van començar marcant ben aviat, però el partit no va estar controlat pels locals. El Pineda, en una gran segona part, va aconseguir capgirar el marcador després de la falta de concentració al centre de la defensa mataronina.