El Cirera reafirma la seva segona plaça i envia als Molins al descens

La Juventus perd a casa davant el Llavaneres, mentre que el Plà d'en Boet venç per la mínima al Tiana

El Cirera sembla disposat a recuperar la categoria que va perdre la temporada passada. La victòria davant els Molins, que tornen a la zona de descens després de varies jornades, els deixa ja a vuit punts del tercer classificat, tot i que enganxar a l'intractable líder, el Santvicentí, no sembla factible. El partit va ser molt disputat, i fruït de la tensió un jugador de cada equip va ser expulsat abans d'acabar la primera part.

En la represa, els Molins van avançar-se al marcador, donant la sorpresa, doncs el Cirera havia tingut les oportunitats més clares fins el moment. De penal, però, els cirerencs van empatar el matx, i a partir d'aquí els Molins van evadir-se del camp. El discutit penal va deixar als blanc-i-blaus desquiciats i amb vuit jugadors, fet que va posar massa coll amunt pels Molins. El Cirera no va tardar gaire a marcar el seu segon gol, que a les postres donaria una victòria importantíssima.

La Juventus va perdre per 1 a 2 davant el Llavaneres en un partit marcat pels errors dels verds. El partit estava de cara els verds, que de totes no van poder marcar en les nombroses ocasions que van tenir. Els visitants, per contra, es van aprofitar d'un error del jove porter Marc per avançar-se al marcador. Els verds van estar la segona part atacant amb insistència, però un nou error juventí, un gol en pròpia porteria, va sentenciar injustament el partit. En temps afegit els mataronins van escurçar distàncies, però no va ser suficient.

El Plà d'en Boet, per la seva banda, va aconseguir una victòria que el manté en una còmode posició a mitja taula. El rival, el Tiana, tocat perquè ja no pot lluitar per l'ascens, no va poder imposar-se als mataronins, que, això sí, no van poder marcar el gol de la victòria fins els últims compassos del partit.