Un partit d'arxiu del Cirera. Foto: UD Cirera

El Cirera perd davant el Llavaneres

Els grocs cauen derrotats per 3-1 en el partit de Segona Catalana.

La UD Cirera va perdre en un dels duels maresmencs de la Segona Catalana, aquest cop davant el Llavaneres. Els grocs van patir la gran efectivitat del conjunt local, que només va necessitar tres arribades a porteria per fer tres gols i emportar-se el triomf per 3-1. L'equip queda de moment a la zona baixa de la classificació amb quatre punts després de cinc jornades disputades.

L'equip mataroní va tenir ocasions, però el Llavaneres va marcar en tres arribades

El partit va començar amb dos conjunts igualats i evitant riscos innecessaris. Seria el Cirera el primer en avisar mitjançant Aleix, en un remat que no va trobar porteria. En el 230, una falta de Peque la va desviar el porter local. A tres minuts pel final, però, una bona jugada per banda del Llavaneres va acabar amb passadenrera perquè Guillem enviés la pilota a l'escaire.

A la represa el Cirera va tornar a intentar-ho amb Aleix, que va empatar de gran xut ajustat. Però tres minuts més tard, una pilota llarga prolongada per un jugador va servir perquè Guillem aconseguís el 2-1. La sentència arribava a 12 minuts per acabar en un remat d'Adrián després d'una bona centrada des de la banda.