El Cirera no acaba el seu partit per l'agressió d'un jugador a l'àrbitre

La Juventus goleja a plaer al Badalona, mentres que el Plà d'en Boet guanya per un clar 3 a 0 al Pineda

El Cirera manté la seva còmode avantatge respeccte el tercer classificat, el Sant Pol, a falta de cinc jornades pel final. Els cirerencs s'han distanciat dels seus perseguidors, que han ensopagat massa, i la plaça de promoció serà, de ben segur, mataronina. Aquesta diferència de nou punts s'hauria pogut augmentar si no fos perquè el partit amb el Cabrils, quan estava en empat a dos al marcador, es va suspendre per l'agressió d'un jugador del Cabrils a l'àrbitre.

La Juventus va esborrar del mapa a la Unificació Badalona, que ho tindrà complicat per mantenir la categoria. La victòria per 3 a 7 situa als verds en una còmode cincquena posició, mentre que els badalonins estan lluitant amb els Molins entre d'altres per escapar del descens. Els verds van golejar quan després de l'empat de la Unificació, es van posar les piles i van marcar tres gols en deu minuts. Després van anar caient els altres fins arribar a set, i frït de la relaxació, el rival va escurçar distàncies.

Per la seva banda, el Plà d'en Boet va golejar 3 a 0 al Pineda, de manera que el deixa gairabé descartat per la lluita per l'ascens, que ja ho tenia prou complicat. Els grocs van dominar bona part del partit, i a la mitja part ja guanyaven per un clar 2 a 0. En la represa, els mataronins van controlar el partit i sense fer gaires excessos van marcar el tercer. Per últim, els Molins van empatar a dos amb un rival directe, l'Argentona, i d'aquesta manera es queden a un punt de la salvació.