El Cirera manté la segona plaça al vèncer per la mínima a l’Arenys de Mar

La Juventus fa un favor enorme als cirerencs al guanyar al Sant Pol, que aspira també a l'ascens

El Cirera va aconseguir una nova victòria que el manté segon de la Segona territorial. Els cirerencs van guanyar per la mínima a l'Arenys de Mar, en un desplaçament complicat, i intenten afiançar partit a partit aquesta plaça que dóna accés al play-off per l'ascens. El partit va estar marcat per la igualtat dels dos equips, tot i que en la segona part els mataronins van apretar més, i després de dos pilotes al pal, Valero va aconseguir l'únic gol del matx quan tothom donava per fet l'empat.

La Juventus va aconseguir ua victòria molt important, ja que feia partits que l'equip no guanyava com a visitant. Els verds van guanyar 1 a 3 al Sant opl, un dels equips capdavanters de la categoria, i així segueixen escalant posicions. Edu, de xut creuat, feia el primer gol del partit, però el millor encara estava per arribar. Una falta lateral de Damiàn la va clavar directament a l'escaire esquerra de la porteria local en un excel.lent gol del migcampista mataroní. Chayo, que va pujar fa dues setmanes de l'amater B, va marcar el seu segon gol amb el primer equip, que sentenciava el matx.

El Plà d'en Boet va ser la nota negativa de la jornada, ja que va perdre per la mínima davant un rival directe, el Premià de Dalt. Els mataronins no van fer un bon partit, i tot i que van disposar de bones oportunitats en la segona part, van ser els locals els que van aconseguir endur-se els tres punts. Malgrat això, el PSV continua ben posicionat a la taula, lluny del descens.

Els Molins van sumar un valuós empat a dos al camp del Pineda. Aquest resultat serveix per seguir en la lluita per allunyar-se dels llocs perillosos i també, de pas, per ajudar al Cirera, que s'ha vist beneficiat pels entrebancs tant del Pineda com del Sant Pol davant la Juventus.