I. San Antonio

El Cirera FS protesta per la manca de pista pels seus partits

L'alcalde, Joan Antoni Barón, va ser rebut amb pancartes de protesta per part del Cirera FS, que demana un horari fixe pels seus partits com a local

Una cinquantena de veïns de Cirera, la majoria d'ells membres de l'Amics i Veïns de Cirera Club de Futbol Sala, van desplegar pancartes de protesta davant l'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, durant el discurs d'inauguració de la festes del barri, que va tenir lloc dissabte passat a l'antiga escola bressol.

Els veïns reclamaven una pista perquè el primer equip jugui els seus partits com a local, tal com els obliga la Federació Catalana de Futbol (FCF).

Segons el president del club, Carlos Guillén, l'entitat va demanar al Patronat Municipal d'Esports que els cedís el poliesportiu de Cirera. "Ens pvan respondre que ens possessim d'acord amb el Club Hoquei Mataró, que ara mateix és qui gestiona el poliesportiu. Només ens deixen la pista quan ells no la necessiten i en horaris aleatoris», afirma Guillén.

El club, amb dos equips de futbol sala i cinc de voleibol, espera respostes del Patronat, que al seu entendre, és qui ha de gestionar les instal.lacions esportives. "És feina seva i no ho han de fer els clubs esportius. A més, demanem el mínim, res que no sigui possible», afegeix Guillén.

De fet, el club tampoc no demana jugar al poliesportiu de Cirera, sinó a qualsevol instal.lació a la qual puguin tenir un horari de partits fixes. De tota manera, tenen clar que "el més lògic seria fer-ho a Cirera, barri al qual pertany el nostre club", afirma el responsable de l'entitat.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive