Salva Fernàndez

El Cirera empata i segueix amb clares opcions a l'ascens

La Juventus va guanyar als Molins, mentre que el Plà d'en Boet va golejar a l'Argentona

El Cirera continua amb clares opcions a l'ascens a primera territorial després d'empatar amb el Pineda, tercer classificat,a zero. Els mataronins van protagonitzar un partit amb poques oportunitats de gol, marcat sobretot per la pressió d'una derrota per part d'un dels equips. En la represa el partit es va fer una mica més vistós, però al final el marcador no es va moure.

La Juventus va guanyar per 2 a 0 als Molins, i continuen a la zona alta de la classificació. Els Molins, per contra, continuaran patint per allunyar-se d'una vegada per totes de la zona perillosa. ELs verds van encarrilar el matx en la primera part, i amb el 2 a 0 els visitants no van tenir cap opció de remuntada, i fins i tot els verds van poder golejar, tot i que el marcador ja no es va moure.

El Plà d'en Boet va golejar sense complicacions a l'Argentona, que patirà ho té molt difícil per mantenir la categoria. Durant la primera part els mataronins no van poder marcar, i el partit va estar molt igualat. Però al començar la segona, amb només 20 minuts els mataronins van sentenciar el matx amb tres gols. L'avantatge va ser massa gran per l'Argentona, que no va poder reaccionar. D'Aquesta manera els mataronins continuen a mitja taula, lluny de la zona de descens.