El Cirera empata amb el Poble Nou i apreta la part alta de la classificació

Rocafonda, Juvesport, Mataronesa i Llàntia no fallen i s'apropen al líder

Jornada propícia pels interessos dels equips mataronins. Els quatre perseguidors del Poble Nou no van fallar, i junt amb l'empat del líder al camp del Cirera, estan ja una mica més aprop del primer lloc. Per la seva banda, Valldemia va vèncer sense complicacions al cuer, el Sussanenc, per 1 a 4, i continua seguint l'estela del grup capdavanter. Per últim, la Juventus va guanyar per 2 a 1 al Malgrat, després d'unes setmanes bastant irregulars. Els únics equips mataronins que van perdre van ser el Palau, que va caure golejat per 0 a 3 davant el Juvesport, i el Liverpool, que després del gran 2006 que estaven fent, van rebre un dur correctiu per part de la Mataronesa (0 a 5).

El Cirera va començar molt fort i va demostrar la seva motivació per derrotar a un líder que li va costar bastant situar-se en el partit. La millor mostra de la forta pressió que van imprimir els mataronins la trobem amb els molts corners que van provocar. Precisament en un d'ells, la pilota va anar tancada al segon pal, el porter Alberto no va aconseguir fer-se amb l'esfèrica i el número 6 del cirera, pràcticament sol va avançar als cirerencs. Després del gol el Poble Nou va reaccionar i, amb més cor que cap, va aconseguir empatar el partit just abans d'acabar la primera part. Bilal, molt actiu durant tot el partit, va penetrar per la banda dreta fins arribar a la línia de fons on va cedir la pilota enrera i aquesta, després de que toqués en el porter, va caure als peus de Sergio va establir la igualada al marcador.En la segona part el Cirera va baixar molt físicament i això ho va aprofitar l'equip visitant per a portar la iniciativa. Això si, amb no masses ocasions clares de gol.

El Rocafonda va guanyar per 4 a 1 a l'Argentona i apreta de valent al líder, el Poble Nou. El partit va estar controlat pels mataronins, tot i que a la primera part no van arribar amb claredat a la porteria rival. En la segona, els visitants donaven la sorpresa al avançar-se al marcador. Malgrat això, en la seguent jugada els matatronins empataven de manera semblant. El Rocafonda es va aprofitar del cop que suposava l'empat i en pocs minuts aconseguia remuntar el partit amb un altre gol. Després, un Argentona intentant buscar l'empat va deixar espais que els mataronins van saber aprofitar al contraatac per sentenciar el partit i situar-se a un sol punt del Poble Nou.

La Mataronesa s'ha reenganxat a la lluita per l'ascens després de golejar sene pietat a un Liverpool que va acusar, i molt, les baixes que tenia. Al final, un 0 a 5 i l'equip que es posa a només tres punts del líder. La Mataronesa es va avançar al marcador en unn aldarull dins l'àrea que el va transformar en gol Sito. Tot i això, el Liverpool va tenir un parell d'ocasions clares per empatar el partit. Manolo, arrancant del mig del camp, va marcar de fort xut des de fora l'àrea el 0 a 2, que complicava molt les coses al Liverpool. En la represa, Issaka culminava una gran jugada d'Odman per la banda amb el 0 a 3 al marcador al poc de començar la segona part. Manolo, aprofitant-se d'un mal refús del porter, establia el 0 a 4 davant un Liverpool que estava fos i no tenia recanvis a la banqueta. Emilio, de penal, va tancar la golejada a un equip que havia sigut, fins el moment, el millor equip de la segona volta.

EL Juvesport va recuperant mica en mica el camí dels bons resultats, i va vèncer sense gaires problemes al Palau per 0 a 3. La primera part va estar bastant igualada, amb oportuintats pels dos equips, tot i que el Juvesport portava el ritme del partit. Amb el 0 a 0 va començar la segona part, que es va desnivellar per un clar penal que va transformar Kiko. poc després, Dani culminava una gran triangulació de l'equip per marcar el 0 a 2 de fort xut creuat. En aquestes, el Palau va tenir un 1 contra 1 que podria haver-los ficat de nou al partit, però el porter Manolo va estar molt hàbil. En una falta lateral, el Juvesport va fer el tercer i definitiu gol del partit, tot i que va disposar de fins a cinc ocasions clares per ampliar la diferència.

La Llàntia, per la seva part, va sentenciar ben aviat el partit que tenia amb el Llavaneres per un clar 0 a 3. Els primers minuts van ser d'infart, ja que en deu minuts els verds ja havien fet dos gols i dos pals. Font enviava el primer xut del partit al pal. Acte seguit, marcava el 0 a 1. La següent jugada la transformava Enrique en el 0 a 2 i deixava el partit vist per sentencia. Tot i això, la Llàntia seguia apretant, i va fer un pal més que feia preveure una golejada d'escàndol. Al final, en un contraatac, Alberto sentenciava un partit que els mataronins van controlar de principi a fi.

La Juventus rebia la visita del Malgrat, un equip en clara línia ascendent que venia d'empatar amb el Valldemia. Els verds van començar fent una mitja hora de gran futbol, i van tenir fins a tres ocasions clares, dos de Marc Mayola i una de Silva. Va ser en Joel, però, qui va avançar als verds al marcador de fort xut. El Malgrat, que no havia arribat amb claredat en tota la primera part, es va aprofitar d'un error defensiu per empatar el partit abans del descans. En la represa, els visitants van tenir una ocasió claríssima dins l'area petita que van enviar fora amb el porter venut. La Juventus va baixar el ritme, però Riera, en un penal per mans clares, marcava el segon pels mataronins. Cap al final, el Malgrat va apretar, amb una falta que el porter va treure i una jugada per la banda que Alex va rebutjar sota pals, però el resultat no es va moure.

La classificació, a falta dels partits pendents, és la següent:1-Poble Nou 45p. 2- Rocafonda 44 p. 3- Mataronesa 42p. 4-Juvesport 40p. 5- La Llàntia 40p. 6- Valldemia 37p. 7- Liverpool, 31p. 8- Juventus 29p. 9- Cirera, 28p. 10- Ronda, 19p. 11- Argentona, 18p. 12- Llavaneres, 17 p. 13- Palau, 15p. 14- Malgrat, 14p. 15- Sant Cebrià, 11p. 16- Sussanenc, 1p