Un moment del partit. Foto: udcirera

El Cirera empata a casa amb el Santa Perpètua

El conjunt mataroní suma dos empats en dues jornades (1-1)

La UD Cirera va dominar i va tenir més ocasions que el rival, però no va passar de l’empat a casa davant el Santa Perpètua en l’estrena a Mataró aquesta temporada. La primera part va transcórrer sense massa ocasions però amb un Cirera una mica més incisiu que el seu rival. A la represa, van arribar els gols.

Primer va ser Izar l’encarregat d’avançar els locals en el marcador. El jugador del Cirera aprofitava un embolic dins l’àrea per situar l’1 a 0 (57’). L’alegria va durar poc perquè dos minuts després empataria el Santa Perpètua amb un xut duríssim des de fora l’àrea.

Més tard, un cop de cap d’Izar al travesser acabaria als peus de Yustos. El seu xut aniria a parar allà mateix, al travesser. El Cirera gaudiria d’aquesta doble ocasió, i d’alguna aproximació més, però seria incapaç de fer el gol de la victòria davant els 147 espectadors que es van aplegar al Municipal del Camí del Mig. L’equip de José María Polo ja pensa en el proper rival, el Llefià.