El CE Mediterrani imposa la seva superioritat

El CN Mataró El Tot no pot superar el tercer classificat i perd 12-4

El CN Mataró El Tot va perdre davant el potent CE Mediterrani per un clar 12-4. Malgrat el resultat, les mataronines van plantar cara en diverses fases del partit. El primer parcial del matx va marcar el desenvolupament del marcador. Davant el tercer classificat de la lliga el 5-1 del primer quart va deixar les coses massa difícils per a les mataronines. Amb tot, les jugadores de Vicenç Tarrés es van refer i després de veure com els contraatacs de les barcelonines les cosien literalment a gols, van reordenar la defensa i fixant molt millor les marques,el Mediterrani ja no ho va tenir tan fàcil.

En atac les visitants buscaven possessions llargues amb les que poder tenir opcions de llançaments francs que alguna vegada sí assolien, però aleshores la manca d’encert en el xut no permetia materialitzar en gol. Amb les forces ja molt més equilibrades, el Mediterrani va haver de buscar tots els seus recursos per a poder superar la ben posicionada defensa mataronina. Les constants ajudes impedien a l’equip del barri de Sants poder trenar jugades tan efectives com les del primer quart. A més cal destacar l’actuació de les dues porteres mataronines, tan la Carla Rodriguez, com Noe Gómez van realitzar parades de molt de mèrit davant xuts terrorífics de les locals.

De mica en mica El Tot va millorar i anava obligant a les locals a esforçar-se en defensa pels constants moviments ofensius. Gal·la Torner, des de la seva posició de boia i després l’Helena Lloret en dues ocasions i Carolina Plaza van ser les golejadores, malgrat anteriorment haver fallat xuts en molt bona posició i fins i tot un penal que davant d’aquests equips tan potents acaben tenint conseqüències directes en el marcador.