I. San Antonio

El CE Mataró va perdonar massa a Benidorm i haurà de remuntar al municipal

L'equip de Creixell va poder deixar la final de la Copa RFEF sentenciada, però va fallar ocasions claríssimes que li van costar la derrota (2-1)

El Mataró va desaprofitar una gran ocasió per deixar la final sentenciada. Els groc-i-negres van caure injustament a Benidorm per 2-1 i ara hauran de remuntar a la tornada d'aquí a dues setmanes. Un 1-0 seria suficient.

La primera part va estar controlada en tot moment pels mataronins, que no va passar problemes per defensar la seva porteria i va tenir molt bones ocasions per obrir el marcador. El Benidorm, per la seva banda, es va limitar a enviar pilotes penjades a l'àrea que no suposaven cap perill per la defensa groc-i-negra.

Als vuit minuts va arribar la primera gran ocasió mataronina, en una rematada desde dins l'àrea de Molina que va sortir fregant el pal. Al quart d'hora, va ser Oscar qui va rematar de cap ajustat al pal, però el porter Carlos va enviar a córner. La millor ocasió de la primera meitat va arribar al minut 36, de nou protagonitzada per Oscar, que es va quedar sol davant de Carlos, però va creuar massa la pilota. Els alacantins van respondre segons abans del descans amb un xut d'Ordóñez que va sortir per sobre del travesser.

Al túnel de vestidors, Angel va prometre que la primera que tingués aniria dins. I així va ser. Als cinc minuts de la represa, va recollir una passada de Fernando i va batre Carlos amb l'exterior de la cama dreta. Però en el segon temps, el Benidorm va ser un equip molt diferent, amb molta més intensitat en atac. L'empat va arribar molt aviat, en un molt rigurós penal sobre Manu Arias, que va transformar Domingo. Angel va tenir una nova oportunitat, però en aquesta ocasió, va enviar la pilota a la xarxa exterior. L'empenta alacantina va donar els seus fruits al 78', quan Borrero va fer, de cap, el 2-1. El Mataró no es va enfonsar i va tenir l'empat en un penal que Fernando va fallar. El refús del porter no el va poder aprofitar Molina per fer l'empat, quan ho tenia tot a favor. Els últims minuts van ser d'anada i tornada, pero el marcador ja no es va moure.

El tècnic mataroní, Jaume Creixell, va comentar al final que "ens queda cara de tontos perquè ho hem tingut a les nostres mans. Penso, però, que l'eliminatòria està al 60% a favor nostra". El presindent, Paco Gonzalo, va assegurar que "podíem haver sentenciat la final. Ara haurem de patir, però crec que tenim equip per guanyar". Un dels protagonistes, el davanter Angel, va comentar que "és una pena que no haguem sentenciat aquí perquè hem tingut ocasions per fer-ho. Em trobava molt bé, tot i que he acabat substituit perquè estava molt cansat".