Des que Jonathan ha tornat al centre del camp, l'equip és un altre

Salva Fernàndez

El CE Mataró trenca la mala ratxa a casa i guanya al Gavà

Els mataronins van fer un dels millors partits de la temporada i van guanyar als blaugranes, que jugaran la promoció d'ascens

El CE Mataró va trencar la seva ratxa com a local, no guanyava des del 12 de febrer, ahir diumenge davant el Gavà, tercer classificat, i per un just 1 a 0, va acabar amb els més de tres mesos que feia que l'equip no guanyava al Municipal de Mataró. Els mataronins van fer un dels millors partits de la temporada, i van poder golejar a un equip que jugarà la promoció d'ascens a Segona B.

Només amb cinc minuts de joc, Molina ja hauria pogut avançar als locals. Una passada llarga va permetre al davanter mataroní quedar-se sol davant el porter visitant, però incomprensiblement va fer n xut fluix i centrat que el porter va aturar. Un minut més tard, Charly ho intentava amb un potentíssim xut que el porter va aturar amb molta seguretat. No havien passat ni deu minuts que Artur, de potent voleia després d'una cessió amb el cap de Molina, enviavala pilota als núvols. El Mataró estava assetjant la porteria visitant de mala manera, fent un futbol molt vistós. Charly va poder marcar en una internada per la banda, però va rematar molt forçat. El ritme de partit va afluixar, però el Gavà no va arribar a la porteria de Miguel Angel en els primers 45 minuts.

En la represa, Molina tornava a avisar a les primeres de canvi. Una internada dins l'àrea acabava amb un penal clar sobre el mataroní. Kiku va ajustar el xut al pal esquerra, però el porter el va aturar. Malgrat això, el Mataró continuava sent amo i senyor del matx. Una falta de Kiku dins l'àrea la pentinava José per marcar l'1 a 0 i fer justícia al marcador. Els mataronins, tot i el gol, van continuar apretant. Molina va tenir en les seves botes el segon gol en un altre u contra u amb el porter, però ahir estava negat de cara a gol. Minuts més tard, Artur enviava un potent xut des de la línia de tres quarts al travesser, i a cinc pel final, Charly va errar un altre u contra u amb el porter. El Mataró va fer un partit molt ofensiu davant un Gavà massa relaxat que només va arribar amb xuts llunyans i sense gaire perill.

Els mataronins estan instal.lats a mitja taula, amb un coixí de punts que la setmana passada ja els va salvar matemàticament del descens compensat. Ara només resten dos partits, Palafrugell i Barça C, perquè finalitzi ja una temporada massa complicada pel club.