-
-

El CE Mataró torna al camí de la victòria

Els groc i negres guanyen 2-0 després de dues setmanes (derrota i partit ajornat) sense poder-ho fer.

El CE Mataró va aconseguir diumenge una victòria important en el dia de la presentació de tots els equips de l'entitat. Els groc i negres sumaven dues setmanes sense poder aconseguir punts, primer per la derrota en el camp del líder i després pel partit ajornat davant el Llefià pel despreniment d'un mur. Diumenge, però, els d'Alberto Encinas van aconseguir superar el Canyelles per 2-0 i col·locar-se amb 14 punts, a tres del segon classificat amb un partit menys.

La primera part va ser molt igualada entre dos equips que van mostrar-se un respecte mutu. Les ocasions, però, només van ser del Mataró. Bargalló va aprofitar un refús en un córner per, des de fora de l'àrea, aconseguir fer el primer gol amb el que s'arribava al descans.

A la represa, els locals van seguir atacant amb moltes més ocasions. Ricky va estar a punt de fer el segon gol, però no va ser fins al final del partit quan Óscar rematava una bona centrada de Lluís per sentenciar amb el 2-0 definitiu que els permet mantenir-se a prop de la zona alta de la classificació.