El CE Mataró torna a perdre i ja és més aprop del descens que del play-off

El conjunt groc-i-negre perd per 2 a1 davant el Girona i suma cinc derrotes consecutives

El Mataró no aixeca cap. Quan tothom esperava remuntar el vol la setmana passada contra un fluix Granollers, els mataronins van caure derrotats. I ahir, davant el Girona, el Mataró es va enfonsar encara més. Els homes de Josep Maria Gonzalvo van caure per 2 a 1 a Montilivi i es queden en 14a posició. L'equip, que divendres continuava amb l'objectiu d'intentar pujar de categoria, està ara a sis punts del descens i a set del quart lloc que dóna accés a les places de play-off per l'ascens a 2a B.

El líder Girona, un equip considerat per tots a principi de temporada com el més fort de la lliga, no va fer un bon partit, però sí el suficient per enfonsar una mica més un Mataró al que no li surt res bé. Als set minuts un remat de cap de Dot posava l'1-0 al marcador. Els pocs aficionats mataronins desplaçats a Girona es preparaven pel pitjor, i és que durant la primera mitja hora l'equip local podria haver deixat el partit vist per sentencia. Un pal i una bona jugada del davanter gironí Felipe feien palès que sobre el terreny de joc només hi havia un equip. En els últims minuts del primer temps, el Mataró va recuperar-se i entre les internades de Molina per la banda i un xut de Kiku donaven un altra cara al partit. Sauras al 43' empatava el partit amb un xut des de fora l'àrea a la sacada d'un córner.

En la segona part, la pluja i els ofensius relleus del Girona van acabar amb l'equilibri del partit. Manolo va ser expulsat a dotze minuts del final, i acte seguit, un gran xut des de fora l'area sentenciava el partit. El Mataró ho va seguir intentant però el resultat ja no es va moure. D'aquesta manera, el Girona és més líder despres que el Vilanova no jugués el seu partit per la pluja.