El CE Mataró també supera el Llagostera i segueix invicte

El conjunt groc-i-negre és tercer amb 10 punts (3-1)

El Club Esportiu Mataró ha tornat a Primera Catalana per la porta gran. L’equip de la capital del Maresme encara no coneix la derrota i ja ha sumat tres victòries en les primeres quatre jornades de lliga. Aquest diumenge, els mataronins s'han desfet del filial del Llagostera amb suficiència.

Bargalló ja avisava amb un xut creuat en els primers instants del partit. Poc després, en el minut 11, Fran Ochoa feia el primer amb un xut col·locat a la base del pal. El migcampista esquerrà és sinònim de jerarquia i de qualitat. El Llagostera podria reaccionar poc després, minut 16, i restablia l’empat de manera momentània amb un gol a la sortida d’un córner. La situació només seria transitòria perquè Bargalló, agitador constant de l’atac local, tornaria a posar per davant el Mataró amb el seu tercer gol de la temporada. Era el minut 18 de partit i els espectadors del Centenari ja havien vist tres gols.

Abans de la mitja hora, els aficionats mataronins es tornarien a aixecar dels seus seints per celebrar un altre gol del conjunt local. Una altra vegada Bargalló, en aquesta ocasió culminant una magnífica jugada col·lectiva, seria l’encarregat de fer pujar el 3 a 1 en el marcador. Quart gol a la lliga de l’exjugador del Vilassar, que ja justifica el seu fitxatge aquest estiu.

En els primers minuts de la segona part, Bargalló tornaria a avisar amb un xut al pal. El Mataró seguia sent amo i senyor del duel i així seria fins que l’àrbitre va xiular el final del partit. El CE Mataró ja suma tres victòries seguides, consolida la tercera posició i mira amb optimisme el calendari de partits. El següent, al camp de l’històric Júpiter.