El CE Mataró també sap guanyar sense jugar bé

Els de Jaume Creixell van superar el Manresa 1-2 amb un gol d'Angel que va arribar al minut 87

Només un daltabaix molt important faria que els groc-i-negres no juguessin, un cop acabada la lliga, la promoció d'ascens a Segona Divisió B. Els groc-i-negres són al capdavant de la classificació amb l'Hospitalet i sumen vuit punts més que el cinquè classificat, el Santboià. Ambdós mantenen una lluita aferrissada pel títol de lliga i s'ho jugaran entre ells fins a final de lliga.

Els de Jaume Creixell no van fer el seu millor partit, ni tal sols un dels millors a Manresa, però van tornar del Nou Congost amb la victòria, que és el que importa. Els groc-i-negres van demostrar que, sense jugar del tot bé, també saben guanyar, la qual cosa és molt important per encarar la recta final de temporada. De fet, els mataronins sumen ja vuit victòries consecutives, una xifra que diu molt de la solidesa de l'equip. Els mataronins van haver, a més, de remuntar un gol inicial de Barcons a la mitja hora. Als quatre minuts de la segona meitat, Fernando, de penal, i Angel, quan només restaven tres minuts per acabar el partit, van donar el triomf al CE Mataró.