Un partit del CE Mataró. Foto: R.Gallofré

El CE Mataró supera l’Escala a última hora

Un gol de Fran Ochoa en el 89’ dóna la victòria a l’equip groc-i-negre (2-1)

L’Escala havia empatat el partit quan faltava un quart d’hora pel final. Aleshores els locals tenien dues opcions; un plantejament conservador per mirar d’assegurar el punt o buscar amb ímpetu el gol de la victòria. Els groc-i-negres van optar per aquesta segona possibilitat i van tenir premi. El migcampista esquerrà Fran Ochoa, un dels fitxatge de la temporada, va fer el 2 a 1 quan només restava un minut. El marcador ja no es va moure i el Mataró va assegurar una altra victòria a casa.

La segona part va ser accidentada perquè, per problemes amb l’enllumenat, el partit va haver de suspendre’s temporalment. A la primera part, Samuel Bayón havia avançat el Mataró amb un gol en el minut 41. Va tornar la llum i Fran Ochoa va acabar d’encendre els ànims de l’afició local que, amb el seu gol, va poder celebrar la cinquena victòria de la temporada.

El Club Esportiu Mataró és ara quart amb 19 punts. El Vic, segon, ocupa plaça de promoció d’ascens i suma cinc punts més que el Mataró. El conjunt de la capital del Maresme, nouvingut a la categoria, ha aconseguit amb el seu magnífic rendiment que la classificació es miri cap amunt. Segurament l’objectiu de l’ascens és massa ambiciós però el Mataró ja té un coixí de més de deu punts en relació als llocs que et condemnen a Segona Catalana.