El CE Mataró supera el tràmit de l'Izarra i ja és a vuitens de la Copa RFEF

Els groc-i-negres van tornar a guanyar l'equip navarrès (0-1) i s'enfrontaran a la propera eliminatòria a Utebo, Calahorra o Osca

El 3-0 de l'anada va ser suficient per l'equip mataroní a Izarra-Estella. Els groc-i-negres van viatjar amb la comoditat d'un resultat que els donava mitja classificació per a la següent ronda de la Copa Federació. I no van fallar.

Els locals van apretar amb força durant els primers minuts per intentar marcar un gol que els donés esperances de remuntada, però els de Jaume Creixell es van defensar amb moltes ganes i van impossibilitar qualsevol reacció navarresa. D'aquesta manera, al descans s'arribava amb el 0-0 inicial i amb el Mataró amb peu i mig a vuitens.

Durant el segon temps, els mataronins es limitaven a controlar el partit amb tranquilitat i, fins i tot, van aconseguir marcar al minut 25. Jose va ser l'autor del gol que sentenciava de forma definitiva l'eliminatòria.

El club espera ara rival als vuitens de final. El sorteig es celebra demà a les 12 del migdia a la seu de la Federació Espanyola de Futbol. Els possibles rivals, per criteri de proximitat, són l'Utebo, líder del grup navarrès de Tercera Divisió, el Calahorra, de Tercera i que va eliminar el Badalona en l'anterior ronda de la competició, i l'Oscar, de Segona Divisió B. El partit d'anada es disputarà el 6 de gener, mentre que el de tornada es jugaria el 20 del mateix mes.