Salva Fernández

El CE Mataró supera el Tàrrega (3-1) i ja és a tres punts del lideratge

Els groc-i-negres van superar clarament l'equip blaugrana i van sumar tres punts que el deixen en tercera posició i molt a prop del líder Santboià

Els de Jaume Creixell continuen sumant bons resultats a la lliga i, després d'aprofitar les ensopegades del Santboià, del Peralada i del Sant Andreu, ja són tercers a només tres punts de la primera posició, que ocupa el Santboià, precisament el proper rival de l'equip mataroní.

Sense fer un partit brillant, els mataronins en van tenir prou amb ser solvents per guanyar un Tàrrega que no va poder fer res per evitar la derrota. Als vuit minuts, Angel ja va avançar el seu equip aprofitant un greu error de Nando, que no va blocar una rematada del davanter groc-i-negre i va ser castigat amb la subtitució al descans. Malgrat tot, Toni Fuentes, set minuts més tard, va fer l'empat. Van ser els millors moments dels blaugrana, que, després del descans, no van ser el mateix equip i ho van pagar amb la derrota.

A la segona meitat, el porter Ballesteros, que havia entrat per Nando, també va cometre un greu error deixant la pilota morta dins l'àrea perquè Lluís Sauras fes el 2-1. A partir d'aquí, els mataronins no van tenir problemes per imposar la seva llei. Una pilota al travesser i dos gols anulats per l'àrbitre van precedir el tercer i definitiu gol, que va fer Kiku en un gran llançament de falta que va entrar per l'escaire de la porteria lleidetana. Els groc-i-negres són tercers a només tres punts del líder Santboià, que reb aquest diumenge l'equip entrenat per Jaume Creixell.