Salva Fernández

El CE Mataró suma la setena victòria consecutiva davant el Banyoles (2-0)

Molina va fer els dos gols de l'equip groc-i-negre, que es manté al capdavant de la classificació empatat a punts amb l'Hospitalet

El Banyoles, situat en zona de descens, no havia de ser un rival per l'equip que entrena Jaume Creixell. I no ho va ser. Els gironins van demostrar el perquè de la seva posició a la classificació amb un joc molt pobre i que els ha de condemnar, si no hi ha un miracle, a la Primera Catalana. De fet, les victòries de Tàrrega i Vilassar el deixen ja a la darrera posició. Per tot això, els groc-i-negres havien de sumar els tres punts sense problemes.

L'equip mataroní va dominar des del primer minut. Les ocasions no van tardar en arribar. Samuel, molt actiu durant tot el partit, va poder inaugurar el marcador, però no va estar encertat. Qui sí que ho va estar va ser Molina, que va aprofitar un error de recepció del porter Gerard per fer l'1 a 0 als 26 minuts. Abans del descans, els mataronins podien haver augmentat l'avantatge, però faltava ritme i fluidesa en el joc. De fet, els de Creixell no van necessitar mai jugar al cent per cent per sumar els tres punts.

Després del descans, el CE Mataró va continuar sense fer el joc que ha fet durant tota la temporada, però tampoc no va patir per aguantar l'1 a 0 i fer el 2-0. Molina en va tornar a ser l'autor després de rebre la passada de la mort de Fernando, que va desfer-se de tots els rivals que li sortien al pas. Hi van haver ocasions per fer el 3-0, però els groc-i-negres no van fer sang del seu rival.

Amb aquest tres punts, el CE Mataró continua al capdavant de la classificació, tot i que es manté empatat a punts amb l'Hospitalet, que també va aconseguir superar el Palamós (2-1) després de remuntar un gol inicial dels gironins.