Salva Fernàndez

El CE Mataró s’escapa del descens compensat

Els mataronins guanyen amb un gran gol de Molina i deixen enrere els últims llocs

El CE Mataró continuarà, un any més, a la Tercera Divisió. Després d'una temporada extranya, amb tres entrenadors en un any, els mataronins van certificar diumenge al camp del Cornellà la seva permanència matemàtica al quedar lluny del descens i del possible descens compensat. Delmàs i Molina van ser els autors dels dos gols que van donar la victòria davant el Cornellà, que s'enfonsa de ple en la lluita per la salvació.

Els mataronins van començar com sempre, amb dificultats, però Delmàs va alegrar el joc amb una magistral falta que va significar el 0 a 1. El gol va ser molt dur pel Cornellà, que es jugava molt. Tot funcionava com havia assenyalat Manel Moyà, que volia estar ben arreplegat al darrera per fer mal al contraatac. Però fruit de l'assatjament dels locals, Tonín rematava una centrada des de la banda que significava l'empat abans del descans. En la represa, al minut de començar Molina va sentenciar el partit. Un remat acrobàtic d'esquenes a porteria va permetre marcar el segon gol del Mataró i deixar desconcertats als locals. Els mataronins van controlar bé el matx, i el Cornellà no va tenir cap arribada de perill en tota la segona part.

El CE Mataró és actualment tretzè amb 45 punts, a nou dels cinc últims, i rebrà amb més tranquil.litat al tercer classificat, el Gavà. Ara només falta que millori la seva imatge com equip local, ja que no venç a casa des del 12 de Febrer.